top of page

Bikini sezonas

Šiandien noriu pakalbėti labai svarbia, turbūt viena aktualiausių temų šiandien - bikinio sezoną.


Nežinau kaip jus, bet raginimai sulieknėti ir pasiruošti vasarai mane persekioja kasdien: apie tai rašo asmeniniai treneriai; kolegos mitybos specialistai siūlo detox programas, papildų gamintojai stebuklingas tabletes ir miltelius. Internete “plaukioja” raudonai apibrauktos, tobulai netobulos aktorių ir dainininkių šlaunys. 8 iš 10 mano klienčių, kaip svarbiausią priežastį, dėl kurios kreipėsi į mane, mini norą sulieknėti. Ir mane tai neramina.


Neramina todėl, kad dauguma šių moterų neturi jokio antsvorio. Taip, galbūt jos turi vieną kitą kilogramą šen bei ten; galbūt jos neatrodo kaip paauglės manekenės žygiuojančios haute couture podiumais ar kaip Victoria Secret merginos ir moterys, kurių tiesioginis darbas yra atrodyti taip ir ne kitaip.


Mano moterys turi kitus darbus, vaikus su jų būreliais ir gimtadienių šventėm, šunis, vyrus, senstančius tėvus ir neretai finansinį nestabilumą. Jos yra kasdienybės herojės, tačiau graužiasi dėl kelių kilogramų ir panikuoja, kad neras pakankamai uždaro bikinio.


Nesupraskit manęs klaidingai - nesu prieš sportą, rūpinimasi mityba ir tvirtus sportiškus kūnus. Esu už tai visu 100% , todėl ir myliu savo darbą. Tačiau už ką esu 1000%, tai už galimybę džiaugtis vasara, saule, pajūrio smėliu ar ežero gaiviu vandeniu negalvojant apie tai, kaip aš atrodau.


Už galimybę jaustis tobula, nepriklausomai nuo bikinio dydžio ar celiulito ryškumo.


Gegužės 14-20 dienomis, Didžioji Britanija minėjo psichinės sveikatos sąmoningumo savaitę. Gegužės 28d. minima Tarptautinė moterų sveikatos gerinimo diena. O moterų sveikata (ir grožis) prasideda nuo psichinės sveikatos - nes mes atrodome taip, kaip jaučiamės.


Todėl noriu paprašyti, kad kai eilinį kartą jūsų kas nors, tiesiogiai ar netiesiogiai, paklaus, ar jau esi pasiruošusi bikinio sezonui, atsakymas būtų garsus ir tvirtas:

O TAIP!!! VISADA!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page