top of page

Paskaitos ir praktiniai užsiėmimai

Sakoma, kad geriau žmogui duoti ne žuvį, o meškerę. Todėl, tiek individualių konsultacijų, tiek paskaitų ir praktinių užsiėmimų metu, stengiuosi ne tik duoti meškerę ir išmokyti žvejoti, bet ir parodyti kaip skaniai bei sveikai išsivirti „žuvienę“. 

Paskaitų temos, kuriomis vedu teorinius ir/ar praktinius užsiėmimus (tačiau mielai atsižvelgiu į klientų siūlymus ir pageidavimus, pati taip pat reguliariai pasiūlau naujas temas):

1. Mitybos reikšmė lėtinių neinfekcinių ligų profilaktikai. 

2. Streso poveikis virškinimo sistemai. 


3. Sveikas žarnynas – sveikas žmogus. 


4.  Virtuvė - sveikatos kalvė. 


5.  Kodėl svarbu rūpintis kepenimis ir kaip tai padaryti.


6.  Odos problemos ir jų sprendimo būdai mitybos pagalba.


7.  Ryšys tarp žarnyno ir smegenų. 


8. Vyresnio amžiaus žmonių mityba. 


9. Užkandžiai. Taip ar ne? 


10. Nesaldi tiesa apie cukrų. Kaip jo sumažinti ir kuo pakeisti.


11. Planavimas – sveikos mitybos slaptas ingredientas.

12. Subalansuotos mitybos pagrindai - kaip pasirinkti tinkamus maisto produktus.

13. Mitybos mitai: ką reikia žinoti apie populiarias teorijas. 

14. Mityba ir psichologija: kaip maistas veikia mūsų nuotaikas. 

15.  Mitybos planavimas: kaip sudaryti subalansuotą savaitės meniu. 

16. Imuniteto stiprinimas mitybos pagalba. 

17. Mityba peri- ir pomenopauzės laikotarpiais

18. Ar desertai gali būti subalansuotos mitybos dalimi?

19. S.O.S. Nemoku gaminti!

20. Saugus produktų laikymas ir virtuvės auditas. 

 

Džiaugiuosi, galėdama dalintis teorinėmis žiniomis, praktiniais patarimais, įkvepiančiomis idėjomis ir sveikatai palankiais kąsneliais.

Dirbkime kartu!

Dėkoju už jūsų žinutę.

bottom of page