Pakalbėkim apie randus.
Vakar atsitiko „nelaimė“ - dužo mano mylimiausias kepimo indas. Nieko tokio. Nusprendžiau, kad suklijuosiu jį Kintsugi technika. Daugelis...
5 mitai apie mitybos specialistus
"O ne, slėpkit sausainius, Ilona ateina!!!" , „Nežiūrėk!“, „Vakar valgiau tą, tą ir tą..“, „O šitas (…) sveika ar nesveika??“, „Nu dabar...
LRT Stilius svečiuojasi mitybos džiunglėse
LRT Stilius svečiuojasi džiunglėse. Ar džiunglės svečiuojasi Stiliuje? Šiaip ar taip, trumpa mano istorija
Mitybos džiunglės apie superproduktus
Mano interviu superproduktų tema 🤓 Prieš keletą metų, Londone, buvo labai juokinga, kai sveiko maisto parduotuvėse pradėjau pastebėti...
Trilogija apie pusbrolius Kryžmažiedžius
Pirma dalis. Kryžmažiedžių šeimos atstovas- misteris Kalafioras. Geras kepenų ir žarnyno draugas, hormonų pusiausvyros palaikytojas, na...
Mitybos džiunglės apie šaltibarščius
Mano trumpas interviu tv3.lt šaltibarščių tema čia. Rėžė tiesą gal kiek per stipriai pasakyta, bet mano nuomonė gana griežta - nereikia...
Bikini sezonas
Šiandien noriu pakalbėti labai svarbia, turbūt viena aktualiausių temų šiandien - bikinio sezoną. Nežinau kaip jus, bet raginimai...
Tarptautinės Velykos
Ką jūs gaminsite Velykoms? Man labai patinka tradicinės šventės ir jų "ritualai", tačiau nesu prisirišusi prie tradicinių patiekalų, ir...
Marokietiški baghrir - tūkstančio skylučių blynai
Truputi kitokie blynai sekmadienio pusryčiams. Ingredientai: •250g - kukurūzų miltų • 100g - ryžių miltų • 50g kukurūzų arba bulvių...
Maroko įkvėpta vakarienė
Viskas prasidėjo nuo saulės. Vakar ji buvo tokia ryški, kad prisiminiau Maroką, apėmė nostalgija ir noras nors trumpam vėl ten...